Search

Poll

Cat timp petreceti la sala?
 

Tratamente corporale

 

Alex Gym va invita Luni 04 iulie in intervalul 18:00- 20:00 sa luati parte la evenimentul "Bruno Vassari Day".
Veti avea ocazia sa aflati mai multe informatii despre noua linie de masaj Bruno Vassari cu ulei cald (Senses Candle Massage) si noile tratamente anticelulitice in tunelul cu infrarosu bazate pe Vinoterapie(Vite Vitality). In acelasi timp
veti putea testa aceste tratamente inovatoare.
Bruno Vassary Day este si o zi a reducerilor. Pentru orice produs cumparat, indiferent ca este din gama facial sau corporal, veti avea 20% discount!

PS: invitatia este valabila doar pentru doamne/domnisoare

Alex Gym va ofera posibilitatea de a efectua, in cadrul Clubului, tratamente corporale - impachetari.Pentru inceput am ales produsele Bruno Vassari, gama Body Energy (pe masura ce vom diversifica gama de servicii-tratamente corporale va vom anunta in aceasta pagina, iar preturile le veti gasi la rubrica "Abonamente". Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati la tel: 0734.394.305, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la sediul nostru din Pr. Ghencea, Nr. 11!

 

TRATAMENTE CORPORALE - IMPACHETARI

BODY ENERGY

Tehnologia Bruno Vassari bazata pe alge marine cu efecte de reducere (topire) a grasimilor,subtiere precum si cu efecte anticelulitice puternice 

Tratament

Cost sedinta fara abonament

Cost sedinta cu abonament*

Thermo-Slim (tratament anticelulitic de termosudatie in tunelul cu infrarosu)

45  RON

40 RON

*preturile pentru abonamente sunt valabile daca achizitionati un pachet de minim 10 sedinte (de tratamente corporale si/sau masaj)

 
joomla wellnessLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...