Search

Poll

Cat timp petreceti la sala?
 

Vacuum anticelulitic

Terapia vacuum in remodelare corporala

Vacuum

Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala''. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.  Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Practic, terapia cu vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

Efecte ale terapiei cu vacuum in remodelare corporala:

Restabileste fermitatea pielii si reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, un tratament vacuum realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Vacuum

Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor şi dislocarea lor, ci şi la scăderea considerabilă în centimetrii şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii. De asemenea generează o impulsionare a circulaţiei limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenţiei de apă şi o stare de bine de invidiat.

 

ABONAMENTE   VACUUM

Sedinta Vacuum (25 min.)

35 RON

Sedinta Vacuum facial(25 min.)

35 RON

Vacuum 4 sedinte

126 RON

Vacuum 8 sedinte

238 RON

Vacuum 12 sedinte

336 RON

MASAJ   (sedinte de 30 min) + VACUUM

(sedintele se efectueaza impreuna)

Masaj 4 sedinte + vacuum 4 sedinte

208 RON/luna

Masaj 8 sedinte + vacuum 8 sedinte

390 RON/luna

Masaj 12 sedinte + vacuum 12 sedinte

546 RON/luna

 
joomla wellnessLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...