Alex Gym

Alimente de mâncat pentru fitness

Pentru început, mâncați cereale integrale

Nu ai putea avea suficient combustibil în rezervor dacă nu mănânci suficient înainte de a te antrena. În plus, s-ar putea să arzi mai puține calorii. Mananca niste carbohidrati nutritivi cu cel putin o ora inainte de antrenament. Luați în considerare un bagel sau niște pâine prăjită din grâu integral sau un bol de cereale făcute cu cereale integrale, lapte degresat și fructe tăiate cubulețe. Untul și crema de brânză conțin ambele grăsimi saturate.

Ia o banană

Ai puțin timp înainte de a merge la sală? Pentru energie rapidă, naturală, mâncați un măr sau o banană cu cinci până la zece minute înainte de antrenament.

Acești carbohidrați sunt digerați rapid de corpul dumneavoastră și transformați în energia de care aveți nevoie pentru exercițiu. Fructele sunt, de asemenea, o sursă excelentă de nutrienți benefici.

Un bar energetic după-amiaza

Luați o gustare rapidă cu aproximativ o oră înainte de antrenament dacă vă antrenați mai târziu în cursul zilei. O alegere decentă este un bar sport cu 200 de calorii sau mai puțin.

Alegeți un baton cu o cantitate minimă de fibre – ideal 3 grame sau mai puțin. S-ar putea să vă simțiți balonat dacă mâncați prea multe fibre înainte de a face exerciții fizice.

Căutați alcooli de zahăr precum sorbitol, xilitol, izomalt și manitol în lista de ingrediente. Aceste substanțe chimice pot provoca crampe sau diaree dacă sunt folosite în exces.

pui la gratar in timpul meselor

Persoanele care fac sport au nevoie de mai multe proteine ​​decât cei care nu fac exerciții fizice, în special după un antrenament. Este folosit de corpul dumneavoastră pentru o varietate de procese, inclusiv repararea mușchilor și producția de celule sanguine. Serviți pui sau curcan la grătar în loc de ceva gras, cum ar fi un cheeseburger, la prânz sau cină.

BLT cu fasole neagră

Puteți obține o mulțime de proteine ​​(și mulți alți nutrienți, cum ar fi fibrele) din plante, indiferent dacă încercați uneori o masă fără carne sau urmați o dietă vegetariană strictă. Încercați năut, mazăre despicată, fasole pinto, fasole albă sau neagră. Nucile și produsele din soia precum tofu și tempeh includ și proteine.

Înregistrare CA MEMBRU