Alex Gym

antrenamente

Antrenament de gimnasticăpentruîncepători: Acestantrenamentpentru tot corpul are doar 8 mișcări, daresteextrem de eficient

Dacăștiicefacicândajungiacolo, un antrenament decent la salăpoate fi bazauneizilefantastice. Încazcontrar, săintriînsala de sport fărăsăștiicesăfacisauundesăteducipoate fi intimidant. (Alertă de spoiler: nu estebanda de alergare).

Considerațicăacestaestemoduldvs. de a vărecăpătaobiceiulîntr-un mod sănătos, care văsalvează de la accidentărisauepuizare, dacă nu v-ațigrăbitsăvăîntoarceți la sala de sport după coronavirus saudacăvenițidupă o varăplină de orice, maipuțin de exerciții de gimnastică. (Acestlucruestevalabilșiîncazulîn care dorițisăfacețitranziția de la exercițiile de acasăși de la echipamentulrestrâns de gimnastică de acasă la o rutină de antrenamentpropriu-zisăînsala de sport).

Suntemaicipentru a-iajuta pe aceiadintrevoi care sunt intimidați de perspectivaprimeiședințe la sala de sport – poatepentrucă nu știțicegreutățiliberesăfolosițisau nu suntețisiguricâtartrebuisădureze un antrenament bun la sală. Asta include șirecomandareacelormaibuniadidași de gimnasticăsaupantofi de alergarepentruviitorulantrenament.

Vămulțumimfoartemult! Avemrăspunsurile la întrebăriledvs. despreantrenamentul de sală, precum și un antrenament de salăgatafăcut, conceput de Third Space PT Andy Vincent, pe care îlputețiîncerca. Fie căîncercisăurmezi o rutină de antrenament a uneicelebritățisauîncercisăteantreneziînantrenamentul de forțăpentruîncepători, avemrăspunsurile la întrebările tale, precum și un antrenament de salăgatafăcut, conceput de Third Space PT Andy Vincent, pentru ca tusăîlîncerci.

Antrenamentul ideal de gimnasticăpentruîncepători, potrivit WH, este:

  • Mențineți o rutină de antrenamentsimplă.
  • Consecvențaestecheia.
  • Începeți cu o greutatemaimicădecâtvăașteptați.

Dacăgreutatea nu estesuficientă, putețioricândsăadăugațimaimultă, dardacăîncepeți cu o greutateprea mare riscațisăvădeteriorați, mai ales înprimelezile, cândcorpuldumneavoastră se adaptează la un nouobicei.

Care esteceamaibunărutină de antrenament de început la sală?

‘Este esențialsăvăconcentrați pe perfecționareaformeișitehniciiîntimpceridicațigreutăți ca novice’, spune Laura Hoggins, PT la The Foundry.

‘Recuperareaeste, de asemenea, necesară’. Vremsăîmpingemcorpulșisăîiacordămtimpsă se adaptezesănătos la stimulii de antrenament.’ Astfel, înfuncție de obiectivele tale, douăzile de antrenament de forțășidouăzile de condiționare cardio ar fi grozave, cu o zi liberădupăfiecare zi de forță.

‘Odatăceațidobânditîncredere cu greutățileliberesau cu aparatele de rezistență ca începător, ațiputeaalegesăvăîmpărțițizilele de forțăînparteasuperioarășiinferioară a corpuluisauînrutine de împingereșitragere’. În mod ideal, artrebuisăvăterminațiantrenamentul cardio dupăantrenamentul de forțăsauîntr-o zi completdiferită. ‘Vremsămuncim din greu, dartrebuiesă ne concentrămși pe reabilitareanoastră’, adaugă ea.

Înregistrare CA MEMBRU