Alex Gym

Avantajele folosirii unei săli de sport vs. antrenamentele acasa

Este simplu să decizi să începi să faci exerciții. Când trebuie să-l executați, devine mai provocator. Prima considerație este unde vă veți antrena. Desigur, a te înscrie la o sală de sport este simplă, dar la fel este și plata pentru un abonament pe care nu îl folosești niciodată.

În plus, amenajarea unei săli de sport acasă este simplă. Desigur, este și mai simplu să găsești o sută de alte lucruri care sunt mai esențiale decât antrenamentul, cum ar fi spălarea rufelor, jocul pe telefon sau curățarea scamelor de sub uscător.

Indiferent de ceea ce ai alege, trebuie să urmezi pentru a avea succes, iar o parte din aceasta implică exerciții în cadrul care se potrivește cel mai bine cerințelor și situației tale financiare.

Exerciții de acasă versus exerciții de sală

Exercițiile fizice la domiciliu pot evita probleme precum naveta, îmbrăcarea pentru sală și constrângerile orarului deschis. Cu toate acestea, există mai puține distrageri, un sentiment de comunitate, acces la mai multe echipamente, cum ar fi greutăți și aparate cardio și cursuri atunci când te antrenezi într-o sală de sport. Ambele au avantaje și dezavantaje.

Beneficiile și dezavantajele participării la o sală de sport

Beneficiile folosirii unei săli de sport

Știți răspunsul dacă aceste variabile sunt cele mai importante pentru dvs.

  • Facilități: atunci când sunt disponibile mai multe opțiuni, exercițiul poate fi mult mai simplu. Dacă preferați să folosiți aparate cardio, există mai multe opțiuni disponibile la sală: banda de alergare, eliptică, cățărător de scări, stepper, bicicletă staționară, aparat de vâsle etc. Puteți alege și să ridicați greutăți. Sunt disponibile mașini, greutăți libere, aparate de cablu, benzi și multe altele.
  • Fitness: lecțiile de fitness sunt un plus popular la atracții. Da, poți lua lecții online de acasă, dar este diferit de a le face la o unitate cu alte persoane. În plus, ar putea exista facilități precum o piscină, o cadă cu hidromasaj, terenuri de tenis etc.
  • Comunitate: Ceva despre antrenamentul într-o sală de sport cu alți oameni și împărtășirea transpirației lor vă oferă un plus de energie. Oamenii te pot inspira să muncești mai mult pentru că deseori tragem energie din ei. Nu ai vrea ca persoana de lângă tine să se miște mai repede decât tine.
  • Concentrare: Există doar puține lucruri de făcut la sală în afară de antrenament, ceea ce vă poate ajuta capacitatea de a vă menține concentrarea în timpul antrenamentelor. Nimic care să te ispitească de la exerciții, nicio treabă casnică care să te holbeze în față, niciun copil care să te întrerupă.
  • Plata pentru un abonament la sală ar putea fi o sursă de motivație, dar lucrul cu alții are și un efect pozitiv. Poți simți competiția amicală pe care nu o vei experimenta dacă faci exerciții singur.

Contra abonamentului la sală

Abonamentul la o sală de sport oferă atât beneficii, cât și dezavantaje.

  • Cost: va exista întotdeauna o taxă pentru înscrierea la o sală de sport oriunde ai merge. În timp ce cluburile mai mici pot percepe 10 USD, unele cluburi de lux ar putea costa mai mult de 100 USD lunar. Cu toate acestea, obțineți ceea ce plătiți.
  • Efort: Un alt lucru pe care trebuie să-l faci dacă intenționezi să faci mișcare la sală este să călătorești acolo. Apoi conduceți acolo, parcați, mergeți la vestiar etc. Împachetați-vă bagajele, umpleți sticla cu apă, îmbrăcați-vă (nu trebuie să vă asortați, dar trebuie să purtați îmbrăcăminte), etc. să fie mai lungă din cauza timpului de condus.
  • Alte persoane Un alt lucru despre sala de sport este că este aglomerată. Exerciții care sunt cu toții acolo pentru a face ceva și sunt transpirați și poartă căști. Uneori, asta se infiltrează în viața ta sub formă de conversații zgomotoase pe telefonul mobil, transpirație peste echipamentul de exerciții, oameni care uită să-și lase greutățile deoparte sau cineva care te sufocă cu prea multă colonie sau parfum. Aceasta este o sală de sport. Se întâmplă.

Mesaj de la Verywell

Alegerea între antrenamentul acasă sau înscrierea la o sală de sport vine adesea din preferințele personale și constrângerile financiare. Antrenamentul acasă ar putea fi o alternativă excelentă dacă ești motivat și încrezător că te vei antrena indiferent de ce. Cu toate acestea, părăsirea casei ar putea fi o opțiune mai bună dacă descoperi prea multe distrageri (de exemplu, „Știu că ar trebui să mă antrenez, dar trebuie să-mi tai unghiile de la picioare”).

Înregistrare CA MEMBRU