Alex Gym

Consumul de carbohidrați înainte de antrenament:

îți alimentează antrenamentele și facilitează recuperarea. Există o percepție greșită obișnuită că carbohidrații sunt necesari doar pentru perioade prelungite (mai mult de două ore) de exerciții de anduranță. De fapt, carbohidrații pot îmbunătăți antrenamentele de o oră, de mare intensitate. Prin urmare, asigurarea faptului că aveți niște carbohidrați în sistem va crește performanța de intensitate ridicată, cu excepția cazului în care mergeți doar la o plimbare liniștită.

conservă glicogenul hepatic și muscular.

Acest lucru semnalează creierului tău că ești bine hrănit și promovează creșterea și retenția musculară.
stimulează eliberarea de insulină. Acest lucru îmbunătățește sinteza proteinelor și previne descompunerea proteinelor atunci când este asociat cu proteine. Un alt motiv bun pentru a avea o masă diversă. Nu este nevoie de băuturi dulci cu carbohidrați.
înainte de exercițiu, grăsime

Înainte de activitate, grăsimile:

nici nu par să sporească și nici să nu diminueze performanța atletică. În plus, ele nu par să susțină performanța; carbohidrații sunt meniți pentru asta.
Contribuie la încetinirea digestiei, care menține stabile nivelurile de insulină și zahăr din sânge și te menține sub control.
Toate dietele ar trebui să includă vitamine și minerale, așa că oferiți câteva.

Practica alimentației înainte de exercițiu

Iată câteva sugestii utile pentru timpul înainte de antrenament, în lumina acestor factori.

Puteți pur și simplu să luați un prânz obișnuit în câteva ore înainte de a face exerciții, dacă acest lucru se potrivește nevoilor dvs. Alternativ, ați putea avea o masă mai mică chiar înainte de antrenament. (S-ar putea chiar să vrei să faci ambele dacă încerci să câștigi masă.)

Înregistrare CA MEMBRU