Alex Gym

Cum să construiești o sală de sport de acasă pe care o vei folosi

O pandemie globală și dorința de Anul Nou de a lucra mai mult nu merg împreună. Mulți oameni aleg să își lucreze acasă la obiectivele de fitness pentru 2021, deoarece cazurile de virus continuă să crească în întreaga țară.

S-ar putea să fii un atlet experimentat care dorește să-și înființeze o sală de sport acasă sau să fii curios despre cel mai bun echipament de sală pentru bani. Un alt scenariu este că încercați să vă mișcați mai mult, ceea ce este un loc minunat pentru a începe.

Expertul în exerciții fizice Katie Lawton spune că amenajarea unei săli de sport sau a unui spațiu privat de antrenament poate fi ieftină, indiferent de obiectivele tale de fitness la domiciliu. Ea subliniază aici la ce să se gândească, echipamentele necesare și soluții accesibile.

Obiectivul dvs. de fitness va determina cerințele dvs. de spațiu și echipament.

Lawton vă sfătuiește să luați în considerare tipul de exerciții pe care îl veți efectua și cât de des vă decideți pentru prima dată să vă antrenați acasă. Ce tip de antrenament îmi place cel mai mult? Răspunsul dvs. poate ajuta la planificarea dimensiunii zonei de care veți avea nevoie și a articolelor pe care vă veți baza cel mai mult.

Ce presupune practicarea mai multor yoga dacă îți place și ai ca scop? Un covoraș, spațiu pentru a vă deplasa pe covor, blocuri de yoga, curele și o modalitate de a accesa videoclipurile de yoga pe internet sunt elemente probabile.

Exercițiul tău preferat este un antrenament HIIT care alternează între sprinturi de sprint și haltere. Așa că va trebui să decideți dacă veți alerga afară sau pe o bandă de alergare și ce greutăți aveți nevoie. Cel mai bine ar fi să vă gândiți și dacă împrejurimile vă oferă camera de care aveți nevoie pentru mișcări.

Localizați locația ideală

Locația sălii de sport de acasă va depinde de antrenamentele pe care intenționați să le efectuați și de cantitatea de echipament pe care îl aveți. Puteți face un loc la subsol, un garaj sau un dormitor suplimentar. Vă puteți antrena în curtea din spate, pe alee sau chiar într-o zonă mică de sufragerie.

Pentru a vă proteja podelele, decideți dacă veți avea nevoie de un covoraș sau așezați plăci de spumă (și îmbinările, în funcție de exercițiul dvs.).

Pe măsură ce continuați, adăugați mai multe echipamente.

Când ești motivat, poate fi ademenitor să obții toate echipamentele strălucitoare deodată, dar este mai înțelept să adaugi câte puțin, mai ales pe măsură ce stabilești locația sălii și frecvența de utilizare.

Lawton avertizează că puteți cumpăra unele lucruri la un moment dat. „Începeți cu câteva articole pe care știți că le veți folosi imediat, apoi adăugați mai multe pe măsură ce mergeți. Ar trebui să aveți sala de sport de acasă. Puneți în ea lucruri pe care știți că le veți folosi.

Ar trebui să faci următoarea cumpărătură sau să cheltuiești pe ceva mai scump dacă descoperi că ai folosit constant sala de sport sau dacă devii mai puternic și ai nevoie de greutăți mai mari.

De ce instrumente aveți nevoie pentru sala de sport de acasă?

Pelotonurile sunt drăguțe, dar dacă spinningul nu este treaba ta, probabil că vei folosi unul doar ocazional. O bandă de alergare nu este probabil cumpărarea ideală dacă detesti alergatul. Și dacă nu ați efectuat niciodată o curbare a bicepsului, este de preferat să începeți cu o bandă de rezistență decât să investiți în gantere noi și scumpe.

De ce echipament veți avea nevoie inițial depinde de antrenamentul pe care intenționați să îl efectuați și de ceea ce vă puteți imagina să faceți pe termen lung.

Având în vedere varietate

Consecvența în antrenamentele tale este crucială, dar la fel este și diversitatea. Potrivit lui Lawton, un regim de fitness decent ar trebui să combine cardio și antrenamentul de forță, dar este în regulă să te antrenezi pentru un maraton sau o bancă de 150 de lire sterline. Totul depinde de obiectivele dvs. de fitness sau de pierdere în greutate și de tipul de exerciții pe care intenționați să le efectuați.

Cardio se poate referi la diferite exerciții, inclusiv jogging, ciclism, jumping jacks și kickboxing. Exercițiile cu greutatea corporală, greutățile libere sau benzile de rezistență pot ajuta la creșterea forței. Încercați să încorporați o combinație de antrenament cardio și de forță în orice antrenament la domiciliu pe care intenționați să le finalizați, care vă va aduce beneficii dvs. și obiectivelor dvs.

Lawton enumeră mai multe necesități pentru sala de sport de acasă, de la cele fundamentale la cele mai avansate.

Creați un mediu pentru motivație.

Comoditatea este unul dintre avantajele critice ale unei săli de sport acasă (împreună cu evitarea COVID-19, desigur!). Pentru a obține recompense, trebuie să le utilizați frecvent, la fel ca într-o sală de sport tradițională.

Asigurați-vă că zona în care vă antrenați este una în care doriți cu adevărat să petreceți timp. Dacă subsolul tău întunecat nu este inspirator, ia în considerare adăugarea de rafturi, covorașe sau vopsea pentru a-l lumina. Luați în considerare instalarea încălzitoarelor dacă v-ați antrenat în garaj, dar v-ați oprit pentru că este prea frig.

Facem zona mai inspiratoare adăugând imagini inspiraționale, proverbe sau un televizor pentru a transmite cursuri online. Un spațiu mai individualizat și mai motivant poate fi, de asemenea, cauzat de adăugarea mai multor lumini, a unui difuzor Bluetooth, a unui cronometru sau a unei oglinzi de lungime completă.

Respectați un plan

Menținerea motivației pentru exerciții fizice, în special acasă, poate fi o provocare. Unii oameni consideră că exercițiile la domiciliu necesită mai multă voință decât programarea unei excursii la sală.

Potrivit lui Lawton, exercițiile fizice pot fi înlocuite cu multe alte lucruri atunci când ești acasă. Găsiți antrenamente care vă plac a face și a avea un plan înainte de fiecare activitate este deci crucial.

A avea un program pentru antrenamentul tău sau un obiectiv de timp îți oferă ceva pentru care să te străduiești, deoarece este simplu să începi să trimiți mesaje prietenilor sau să răspunzi la e-mailuri în timp ce te încălzi.

Multe săli de sport și companii oferă programe de fitness zilnice sau săptămânale, pe care le puteți participa personal sau le puteți observa ulterior. A ști că un antrenament vă așteaptă să terminați poate stimula motivația și elimina plictiseala de la exerciții. Unele programe online vă permit, de asemenea, să întâlniți virtual alți membri ai grupului, ceea ce este minunat, deoarece cercetările arată că a avea prieteni într-un program de exerciții crește probabilitatea de a rămâne cu el.

Amintiți-vă că le cere membrilor familiei să facă exerciții cu dvs. vă poate ajuta să rămâneți motivat. Poți concura cu partenerul tău pentru a vedea cine se poate antrena cel mai repede; învinsul trebuie să pregătească masa!

Înregistrare CA MEMBRU