Alex Gym

Este dăunător să te antrenezi când ți-e foame, mai ales dimineața?

În funcție de exercițiu, da. Pe stomacul gol, o plimbare rapidă sau o alergare scurtă este acceptabilă; amintiți-vă să luați un pahar cu apă înainte de a pleca.

Mănâncă niște carbohidrați simpli (o ceașcă de cocktail de fructe, o felie de pâine prăjită, o jumătate de covrigi simplu, un pachet de nisip instant) înainte de a te angaja în exerciții mai intense pentru a-ți alimenta corpul.

Este necesar să consumați proteine ​​după antrenament?

Este o mișcare inteligentă, deoarece promovează creșterea musculară și recuperarea.

Indiferent dacă proteina provine dintr-un ou fiert tare, dintr-o ceașcă de lapte cu ciocolată sau dintr-o băutură proteică din zer, mușchilor tăi nu le va păsa.

În orice caz, mai mult nu este întotdeauna mai bine. Pentru mușchii tăi, sunt necesare doar 10-20 de grame de proteine.

Cum poți alege cu înțelepciune când există atât de multe baruri, băuturi sportive și alte opțiuni?

În 8 uncii dintr-o băutură excelentă pentru sport, există 14-15 grame de carbohidrați. În același volum, ar trebui să conțină și 30 de miligrame de potasiu și 110 de miligrame de sodiu.

Ține-te de apă sau de o versiune „mai ușoară” a băuturilor pentru sport, cu mai puține calorii și carbohidrați, dacă faci mișcare pentru a pierde în greutate.

Căutați batoane energizante cu puține grăsimi, niște carbohidrați și 5 grame sau mai puțin de proteine.

Rețineți că „energie” se referă la calorii, așa că aveți grijă de batoanele cu multe calorii. Un baton energetic poate fi de ajutor dacă nu poți mânca înainte de un meci lung de tenis, deoarece sunt utile sportivilor din mers.

Selectați proteine ​​din zer sau pudre de proteine ​​pe bază de proteine ​​din lapte. Folosiți-le în 30 de minute de la desfășurare pentru a oferi mușchilor aminoacizii esențiali.

Înregistrare CA MEMBRU