Alex Gym

Faci exercitii acasa? 5 argumente în favoarea antrenamentului de forță!

Am ajuns la concluzia că exercițiile fizice și sănătatea merg mână în mână din cauza pandemiei în curs. Acest blog va fi pentru tine dacă începi să te antrenezi acasă după ce realizezi valoarea fitness-ului la COVID.

Aici, discutăm despre beneficiile antrenamentului de forță, inclusiv despre modul în care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness și să vă îmbunătățiți sănătatea generală.

De ce să-ți întărești corpul?

Antrenamentul de forță este adesea înțeles greșit ca fiind exclusiv pentru sportivi. Nu este adevarat. Există mai multe motive pentru care oamenii cu talente diverse sunt atrași de antrenamentul de forță, chiar dacă sportivii o aleg pentru a deveni mai rapid și mai robust.

Antrenamentul de forță este pentru oricine, sportiv sau nu, care își dorește să dezvolte un corp mai sănătos.

1) Să te simți grozav și să arăți grozav.

Antrenamentul de forță arde mai multe calorii decât exercițiile cardio. Prin urmare, antrenamentul de forță este pentru tine dacă vrei să scazi în greutate și să arzi câteva calorii! În plus, vă puteți crește cu succes vitalitatea și vă puteți tonifia corpul. Cu toate acestea, faptul că exercițiile de forță vă pot îmbunătăți starea de spirit și vă pot face să vă simțiți bine îl face esențial în timpul epidemiei.

Explicația este că, după exerciții fizice, creierul tău eliberează compuși „bună” precum endorfinele. Acest lucru vă va îmbunătăți sentimentul de sine.

2) Concentrați-vă pe exercițiile dvs

A viza anumite grupuri musculare este cea mai bună caracteristică a antrenamentului de forță. Cu un echipament special de antrenament de forță, puteți viza zonele vizate, inclusiv bicepșii, fesierii, spatele și orice altceva.

3) Încetinește îmbătrânirea

Conform studiilor actuale, exercițiile de antrenament de forță pot păstra masa musculară și pot încetini îmbătrânirea. În plus, îți stimulează metabolismul, încetinind adesea pe măsură ce îmbătrânești.

4) Devii mai stabil

Potrivit Colegiului American de Medicină Sportivă, antrenamentul de forță vă poate ajuta să dezvoltați forța musculară. Deveniți mai rezistent la răni ca urmare a acestui fapt. În plus, vă întărește oasele, prevenind apariția unor tulburări precum osteoporoza.

5) Controlul greutății corporale

Vă puteți menține greutatea actuală cu instrumente și exerciții de antrenament de forță și vă puteți chiar reduce semnificativ șansele de a dezvolta diabet sau obezitate. Puteți supraviețui acestei epidemii și trăi o viață lungă și sănătoasă dacă aveți o stare generală de sănătate bună.

Sperăm din suflet că acest blog v-a oferit câteva perspective noi. Următoarea etapă ar fi să investești în echipament de antrenament de forță de top pentru sala ta de acasă. Te acoperim!

Cele mai bune exerciții pentru adolescenți

Toată lumea trebuie să fie în formă, dar adolescenții trebuie să fie în formă excepțională ca parte a stilului lor de viață. Corpurile lor evoluează în mod constant și răspund la mediul din jurul lor, astfel încât provocarea fizică a acestora îi poate ajuta să devină mai slabi, mai puternici și, în general, mai sănătoși. Găsirea timpului și energiei pentru a încadra totul în programul tău poate fi dificilă, chiar dacă petrecerea întregii zile la un birou la școală, facultate sau pentru școlarizare este dăunătoare pentru tineri, deoarece îi menține sedentari.

Acești ani sunt emoționanți și formativi, plini de multe premiere, cum ar fi mersul la sală. Sunteți pus pe un drum bun de fitness, începând ca începător în sectorul fitness și sală de sport. Există multe beneficii de a începe o rutină regulată de exerciții atunci când ești tânăr; te pregătește pentru un stil de viață sănătos pe măsură ce te maturizezi. Îi învață pe tineri valoarea de a se angaja în ceva pentru a culege beneficii și răbdare, dăruire și aceste trăsături.

Cele mai bune antrenamente pentru adolescenți pentru a-i ajuta să devină cele mai sănătoase și fericite versiuni ale lor înșiși sunt descrise în această postare pe blog:

Fante ponderate

Adolescenții ar aprecia aceste lungi ca o introducere în exercițiile de sală. A sta în picioare și în picioare, cu două greutăți lângă tine este un loc bun pentru a începe. Folosirea ganterelor hexagonale de la Fitness World este o modalitate excelentă de a vă dezvolta mușchi și putere în picioare. Fânturile sunt un exercițiu unilateral pentru a echilibra dezechilibrele musculare ale picioarelor. Ele ajută la mișcare și la performanța sportivă prin creșterea forței totale a picioarelor.

Presă pozițională cu gantere

Presa militară, numită uneori presa cu gantere pe scaun, este un exercițiu excelent pentru creșterea forței umerilor. Atât începătorii, cât și sportivii profesioniști folosesc această mișcare fundamentală. Când se efectuează presa cu gantere așezat, care are șase variante diferite, mușchii primari implicați sunt deltoizii anteriori, deltoizii laterali, trapezul superior, tricepsul și serratus anterior. Face umerii să pară mai cuprinzătoare, iar talia să pară mai mică.

Rânduri de cabluri în picioare

Exercițiul așezat, o formă de antrenament de forță care pune accent pe spate și partea superioară a brațelor, este o opțiune bună pentru copiii care doresc să-și construiască partea superioară a corpului. Poate fi o componentă a unei săli de sport multiple și se desfășoară pe o mașină de cablu orizontală ponderată, cu o bancă și plăci pentru picioare. Un vâsletor cu aer de la Fitness World se numără printre echipamentele multi-gimnastică folosite acasă și într-o sală de sport. Poate fi folosit în orice sală de sport și este construit din tuburi de oțel cu excepție putere. Rândul de cablu așezat este un exercițiu de tragere care vizează în primul rând dorsalul mare, numit uneori „lats”. Mușchii antebrațului și brațului sunt dezvoltați deoarece bicepsul și tricepsul acționează ca stabilizatori dinamici pe tot parcursul acestui exercițiu. Gluteus maximus și hamstrings sunt doi mușchi stabilizatori suplimentari utilizați.

Dips

Dips-urile sunt un exercițiu fantastic de antrenament de forță care lucrează simultan tricepsul, umerii, pieptul și nucleul. În plus, nu sunt necesare instrumente speciale. Pe lângă triceps, pieptul, umerii și chiar spatele sunt de asemenea lucrate în timpul scufundărilor, un exercițiu de presare pentru partea superioară a corpului. Puteți efectua scufundări la sală folosind bare paralele pentru a vă susține întregul corp, dar puteți folosi și o bancă sau un scaun.

Antrenament cardio

Cardio ajută la creșterea densității osoase, la arderea caloriilor, la îmbunătățirea fluxului sanguin, la construirea mușchilor mai puternici și la îmbunătățirea echilibrului și coordonării. Deși mulți copii cred că cardio este plictisitor, există o mulțime de opțiuni disponibile, așa că tot ce trebuie să facă este să aleagă opțiunea cardio care li se potrivește cel mai bine. Centrul de fitness are benzi de alergare, biciclete staționare, eliptice sau cross trainers și alte echipamente cardio de la Fitness World. De fapt, majoritatea sporturilor sunt exerciții aerobice; singurul lucru care le face atractive este elementul competitiv.

Înregistrare CA MEMBRU