Alex Gym

Nutriție pentru exerciții fizice

Majoritatea oamenilor își pot îndeplini cerințele nutriționale pentru a se antrena pe cont propriu, mâncând o masă hrănitoare și atentă între 1-2 ore înainte de activitate și alta între 1-2 ore după exercițiu.

Cu aceste cuvinte:

Probabil că nu aveți nevoie de tehnici specifice de nutriție pentru antrenament dacă sunteți sănătos și faceți exerciții de rutină.

Sportivii au cerințe unice
Desigur, dacă ești…

un sportiv cu rezistență.

Te pregătești pentru o competiție serioasă. În fiecare săptămână, faci multe mile cu o viteză mare. Probabil că aveți un necesar mai mare de calorii și carbohidrați. În timpul antrenamentului, ați putea adăuga o băutură cu proteine ​​și carbohidrați (P+C).

urmând antrenamentul de culturism.

Având în vedere creșterea musculară serioasă, ridici greutăți. Iti doresti sa te ingrasi. Probabil că aveți nevoie de mai multe calorii și proteine. În timpul antrenamentului, puteți adăuga și o băutură proteină Plus carbohidrați (P+C).

pregătirea pentru o competiție de fitness.

Ai făcut mult timp pentru exerciții fizice. Vrei ca procentul de grăsime corporală să fie sub zece procente. Aportul de carbohidrați ar trebui redus. În timpul antrenamentelor, ai câștiga din aminoacizii esențiali (EAA) care îmbunătățesc performanța și păstrează mușchii.
Iată un tabel util care listează sugestiile noastre pe baza scopului și a tipului de corp (deși am pune accentul pe obiectiv asupra tipului de corp).

Înregistrare CA MEMBRU